به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار: عباس اسلامي کارشناس مسائل سياسي گفت: ترور در لغت به معناي وحشت و ترس زياد است و در اصطلاح به
((حالت وحشت فوق العاده اي اطلاق ميشود که ناشي از دست زدن به خشونت و قتل و خونريزي از سوي يک گروه، حزب و يا دولت به منظور نيل به هدف هاي سياسي، کسب يا حفظ قدرت است.
)) در نتيجه اشخاصي که دست به ترور ميزنند تروريست ناميده ميشوند.
مفهومي بنام رژيم ترور هم داريم که مربوط به دولت تروريست است که ممکن است عرصه فعاليت هاي تروريستي آنها به خارج از مرزها هم راه يابد،هرکجا مخالفي باشد يا به زعم اين رژيم ، تهديد کننده ي موجوديت،اهداف،منافع و...آنها باشد،شخصيت حقيقي يا حقوقي باشد،مورد ترور جسماني و رواني قرار مي گيرد.
از منظر اسلام حتي در دفاع مشروع هم،کشتن افراد بيگناه، تعقيب فراريان،کشتن اسيران،زنان،کودکان و از اين فراتر تخريب جنگل ها، درختان،آلوده کردن آب ها، تعرض به ناموس مردم و پرده دري مجاز نمي باشد،پيامبر اکرم(ص) در حديثي فرمودند:
<< الايمان قيد الفتک
>> يعني ايمان از ترور جلوگيري کرده است.
حتي در نبرد با دشمن مواردي مورد تذکر اسلام است که حاکي از همين مساله است، از امام صادق (ع) نقل شده که فرمودند:
<<پيامبر گرامي اسلام هنگامي که مي خواست سپاهي را براي جنگ اعزام نمايد.آنها را فرا مي خواند و در برابرشان مي نشست و مي فرمودند:با نام خدا و براي خدا و در راه خدا سفر را آغاز کنيد،نيرنگ و حقه نزنيد، کشته ها را مثله نکنيد، سالخوردگان ، کودکان و زنان را نکشيد و درختي را مبريد مگر اينکه مجبور شويد.
>>
با توجه به مطالبي که ذکر شد پديده تروريسم براي همه جوامع و در راس آنها جهان اسلام مطرود است و هرکسي يا گروهي که بنام اسلام قصد ترويج پديده تروريسم را دارد منفور و مورد بعض امت اسلام خواهد بود.
اخيراً از سوي نظام سلطه و ايالات متحده آمريکا ادبياتي بيان ميشود که شاه بيت اين لفاظي ها عنوان
(( تروريسم خوب، تروريسم بد
)) است، مقام معظم رهبري در مفهوم تروريسم و تبيين آمريکايي آن اساساً ايراد وارد مي کند و با توجه به مصداق هاي رفتاري امپرياليست در مواجهه با تروريست،آنها را به جانبداري از تروريسم خوب از نوع آمريکايي يادآور مي کند:
<<مطلب بعدي اين است که مي گويند تروريست خوب و تروريست بد نداريم اما خودشان عملاً تروريست را به خوب و بد تقسيم مي کنند.
>>
تروريسم خوب امريکايي چه رفتاري دارد؟ بعنوان مصداقي از موارد متعدد ايشان مي فرمايند:
(( درآ سمان خليج فارس هواپيماي ايران را با صدها مسافر، بدون هيچ دليل و بهانه اي منفجر مي کنند، افراد را در درياها تکه پاره و غرق مي کنند، بعد فرمانده آن ناو را جايزه مي دهند، اين شد تروريسم خوب! منطق منطق غلطي است، مفهوم نادرستي است...
))
آمريکا ادعاي مبارزه با تروريسم را دارد و براي آن لشکر کشي هاي متعدد کرده است مردم کشور خود و ديگر کشورها را به فقر اقتصادي،آوارگي، بي خانماني، نا امني و بحران هاي مختلف کشانده است، اين کشور در اين ادعا که
(( تمام گروههاي تروريستي جهان هدف حمله ي ماست
)) و اينکه
(( هر کشوري با آمريکا نباشد تروريست است
)) قصدي جز قدرت طلبي و توسعه اهداف سلطه طلبانه و امپرياليستي خود ندارد.
<< امريکايي ها به دروغ انگيزه خود را از حمله به افغانستان مبارزه با تروريسم تبليغ کردند، در حالي که انگيزه ي حقيقي آنها قدرت طلبي، سلطه طلبي و توسعه ي دستگاه هاي سلطه است.
>>
البته آنها براي رسيدن به اهداف خود از هرنوع عمل وحشت زا، تهديد کننده و تروريستي که نياز ببينند پرهيز نمي کنند و تاريخ شاهد اين کلام است، از حمله تروريستي اتمي تا ترور روحي رواني و ... که مي توان ترورهاي فراوان را از نوع به قول خودشان خوب آمريکايي_اسرائيلي برشمرد.
براستي ترور چيست و تروريسم کيست؟در 11 سپتامبر2001 در نيويورک ، هواپيماي مسافربري شرکت هواپيمايي آمريکن ايرلانيز به شماره110 با سرعتي سرسام آور به برج شمالي ساختمان هاي تجارت جهاني با ارتفاعي بيش از 400 متر خورد و بعد از 18 دقيقه هواپيماي ديگر از شرکت هواپيمايي يونايتد ايرلانيز به برج جنوبي دو قلوها اصابت مي کند و.... از آنجا پديده اي بنام بن لادن مشهور ميشود تا جايي که کتابي نوشته مي شود با عنوان اسامه بن لادن و تروريسم جهاني و اين شخص داراي ايدئولوژي
<< جهاني کردن ترور مقدس معرفي مي کند
.>>
متاسفانه ما شاهديم نگاه ابزاري و دوگانه آمريکا به مسئله تروريسم طي سالهاي اخير باعث شده تا اين کشور مستکبر و سلطه گر براي دفاع از منافع سلطه گرانه خود از اين موضوع سوء استفاده کند و هرجا که امريکا با ايستادگي و مقاومت ملت ها و دولت ها روبرو ميشود نام اين گروه ها را تروريست قرار مي دهد و اگر جايي يک گروه تروريستي کاملاً فعال باشد و در جهت منافع واشنگتن حرکت کند آمريکا تمام قد از اين گروه حکايت مي کند. در واقع غرب و نظام سلطه تلاشي براي از بين بردن تروريسم ندارد بلکه سعي دارد تروريست ها را در راستاي منافع خود و در ذيل چتر امنيتي-اطلاعاتي غرب قرار دهد. لذا اين تقسيم بندي تروريسم خوب و بد از نگاه آمريکا و ديگر متحدانش چهره پليد،حيله گر و جنايتکار شيطان بزرگ را براي خردمندان و صاحبان بصيرت بيش از پيش عيان و هويدا خواهد نمود و اين روزها شاهد ماجراجويي هاي جديدي از سوي شيطان مستکبر غربي در منطقه غرب آسيا هستيم، ما که تا روزهاي قبل حمايت سياسي و نظامي و اقتصادي از گروه تکفيري داعش در سوريه را قبل از بحران عراق شاهد بوديم و حمايت کشورهاي محور غربي-عربي از گروه هاي تروريستي در سوريه از جمله داعش را مي ديديم امروز مشاهده مي کنيم همين کشورها تحرک گسترده اي را براي ايجاد ائتلاف به اصطلاح جهاني عليه گروهک تروريستي داعش آغاز کرده اند.
کارشناسان سياسي از اين تحرکات بعنوان ماجراجويي جديد امريکا با همکاري همپيمانان غربي و عربي اش در غرب آسيا ( خاورميانه)ياد مي کنند.ماجرايي که مي توان نام آن را به اعتقاد تحليل گران مسايل سياسي (( ائتلاف دوستان عليه دوستان)) ناميد. شکي نيست که هدف اصلي ايالات متحده امريکا و ديگر کشورهايي هم پيمان او در اين بازي سياسي اخير که نام او را مهار گروهک تروريستي داعش ناميده اند چيزي جز پروژه جنگي فراگير عليه کشورهاي منطقه و ايجاد هرج و مرج نخواهد بود لذا به اين بهانه مبارزه با گروه تروريستي موسوم به دولت اسلامي عراق و شام را در دستور کار قرار داده اند،که خوشبختانه بدليل ابهامات واضح و مضحک و خنده دار بودن اين ائتلاف باعث بي اعتمادي ملت هاي منطقه شده است که به عنوان نمونه اين روزها شاهد تظاهرات ها و مخالفت هاي علني مردم ترکيه به نشانه اعتراض به سياست هاي رجب طيب اردوغان رئيس جمهور ترکيه هستيم.
با نگاهي دقيق به صحنه ميداني عراق چيزي که بسيار بسيار واضح به نظر ميرسد ،اين نکته اساسي است که امريکا در حالي تحرکات گسترده اي در سطح جهاني براي همراه کردن کشورها با استراتژي جديد و هدفمند خود به بهانه مبارزه با داعش به راه انداخته که رسانه ها و منابع و نيز مقامات عراقي از موفقيت هاي روزافزون نيروهاي ارتش عراق و گروه هاي خود جوش مردمي در مبارزه با گروه داعش سخن مي گويند و اين حقيقت براي همگان عيان ميشود که هدف امريکا مبارزه با داعش نيست بلکه هدف اصلي او نابود کردن دستاوردهاي بزرگ عراقي ها و نيز مردم سوريه در مبارزه عليه داعش است .
از ديگر اهداف ميتوان به برهم زدن امنيت منطقه با هدف جلوگيري از بروز موج جديد بيداري اسلامي ملت ها عليه دولت هاي دست نشانده منطقه و نيز مهار گروه هاي مقاومت و مشغول نمودن امت اسلام به جنگ داخلي اشاره نمود و همچنين ايجاد حاشيه امني براي رژيم غاصب صهيونيستي خواهد بود تا با فريب افکار عمومي و ارائه نقشه اي بدلي و تقلبي به جاي نقشه اصلي که در سر مي پرورانند به منافع و اهداف شوم خود در منطقه دست پيدا کنند.
بنابراين واکنش رسانه غربي وابسته منطقه اي و بين المللي و نيز افکار عمومي دنيا به اين بازي جديد نظام سلطه چيزي جز بي اعتمادي و نااميدي روزافزون به نظام حاکم بر عرصه بين المللي و بي اعتباري سازمان هاي بين المللي و در راس آنها سازمان ملل متحد نخواهد بود.اما نکته اي که در اين برهه حساس بايد مورد توجه جدي امت اسلام قرار گيرد تلاش در جهت ايجاد وحدت است، و از هر چيزي که باعث بر هم زدن وحدت امت اسلام در اين مقطع حساس مي شود اجتناب شود چرا که دشمن هدفي جز ايجاد تفرقه و پراکندگي اين امت عزيز پيامبر ندارد.